Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.
Vitasοn Austria 20% SONNEVELD | 1.000 γρ. |
Αλεύρι τύπου 55άρι | 4.000 γρ. |
Μαγιά | 50 γρ. |
Νερό | 4.000 γρ. |
Zυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί στο ταχυζυμωτήριο για 4 λεπτά στην 1η ταχύτητα και για 10 – 12 λεπτά στη 2η ταχύτητα.
Θερμοκρασία Ζύμης: ±27οC
Ξεκούραση Ζύμης: 90 λεπτά
Μετά την ξεκούραση της ζύμης, διπλώνουμε τη ζύμη και ξεκουράζουμε άλλα 45 λεπτά σε θερμοκρασία περιβάλλοντος.
Στη συνέχεια, κόβουμε τεμάχια των 600 γρ., πλάθουμε ελαφρώς σε φρατζόλα και τοποθετούμε σε πανιά, πινακοτή ή καλαθάκια μπαμπού.
Στόφα:
Θερμοκρασία: 33οC
Σχετική Υγρασία: 70%
Χρόνος: 20 – 30 λεπτά
Ψήσιμο με ατμό:
Θερμοκρασία : 230οC
Χρόνος : 35 λεπτά