Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Παραδοσιακό με Vitason Austria 20

Share
Download PDF
Vitasοn Austria 20% SONNEVELD  1.000 γρ.
Αλεύρι τύπου 55άρι 4.000 γρ.
Μαγιά 50 γρ.
Νερό 4.000 γρ.

 

Zυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί στο ταχυζυμωτήριο για 4 λεπτά στην 1η ταχύτητα και για 10 – 12 λεπτά στη 2η ταχύτητα.

Θερμοκρασία Ζύμης: ±27οC

Ξεκούραση Ζύμης: 90 λεπτά

 

Μετά την ξεκούραση της ζύμης, διπλώνουμε τη ζύμη και ξεκουράζουμε άλλα 45 λεπτά σε θερμοκρασία περιβάλλοντος.

Στη συνέχεια, κόβουμε τεμάχια των 600 γρ., πλάθουμε ελαφρώς σε φρατζόλα και τοποθετούμε σε πανιά, πινακοτή ή καλαθάκια μπαμπού.

 

Στόφα:

Θερμοκρασία: 33οC

Σχετική Υγρασία: 70%

Χρόνος: 20 – 30 λεπτά

 

Ψήσιμο με ατμό:

Θερμοκρασία :  230οC

Χρόνος : 35 λεπτά

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
top 0
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.