Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Πλάκες Σοκολάτας με Καραμελωμένους Ξηρούς Καρπούς

Share

Καραμελωμένοι ξηροί καρποί

 

Ξηροί Καρποί 650 γρ.
Νερό 120 γρ.
Ζάχαρη 500 γρ.
Γλυκόζη 60 γρ.
Βούτυρο Βρετάνης 82% CANDIA (μαλακωμένο) 40 γρ.
Αλάτι (προαιρετικά) 1,5 γρ.

 

 

Ζεσταίνουμε τους ξηρούς καρπούς στους 120°C. Ετοιμάζουμε καραμέλα στους 145°C. Προσθέτουμε τους ζεστούς ξηρούς καρπούς στην καραμέλα. Τέλος, συμπληρώνουμε 40 γρ. Βούτυρο και προαιρετικά το αλάτι.

 

Μοντάρισμα

Απλώνουμε στρωμένη σοκολάτα από το επιθυμητό είδος Σοκολάτας Κουβερτούρας XOCOFINE την οποία έχουμε προετοιμάσει και αναμείξει με τους καραμελωμένους ξηρούς καρπούς (το μείγμα αυτό πρέπει να έχει κρυώσει) σε Φόρμες για Χειροποίητες Σοκολάτες DÉCORS & CRÉATIONS σε διάφορα σχήματα. Αφήνουμε να κρυσταλλοποιηθεί και στη συνέχεια ξεφορμάρουμε.

 

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
top 0
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.