Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.
Υλικά | |
---|---|
MULTISEED BREAD MIX BAKELS | 1.000 γρ |
Αλεύρι 70% Δυνατό | 1.000 γρ |
Μαγιά | 50 γρ |
Νερό | 860 γρ |
- Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί για 6 λεπτά στην 1η ταχύτητα και 4 λεπτά στη 2η ταχύτητα μέχρι να γίνουν μία απαλή ζύμη.
- Θερμοκρασία ζύμης: ± 26°C
- Ξεκούραση ζύμης: 20 λεπτά
- Κόβουμε σε τεμάχια βάρους 550 γρ., πλάθουμε σε μορφή φρατζόλας και τοποθετούμε σε φόρμα του τοστ του ½ κιλού.
Στόφα:
- Θερµοκρασία: 33°C
- Σχετική Υγρασία: 75%
- Χρόνος: 40 λεπτά
Ψήσιµο με λίγο ατμό:
- Θερμοκρασία: Αρχικά στους 230οC και αμέσως μειώνουμε στους 200οC
- Χρόνος: 40 λεπτά