Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Πολύσπορο Αρτοσκεύασμα με Multiseed Bread Mix

Share
Download PDF
Υλικά
MULTISEED BREAD MIX BAKELS1.000 γρ
Αλεύρι 70% Δυνατό1.000 γρ
Μαγιά50 γρ
Νερό860 γρ
  • Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί για 6 λεπτά στην 1η ταχύτητα και 4 λεπτά στη 2η ταχύτητα μέχρι να γίνουν μία απαλή ζύμη.
  • Θερμοκρασία ζύμης: ± 26°C
  • Ξεκούραση ζύμης: 20 λεπτά
  • Κόβουμε σε τεμάχια βάρους 550 γρ., πλάθουμε σε μορφή φρατζόλας και τοποθετούμε σε φόρμα του τοστ του ½ κιλού.

Στόφα:

  • Θερµοκρασία: 33°C
  • Σχετική Υγρασία: 75%
  • Χρόνος: 40 λεπτά

Ψήσιµο με λίγο ατμό:

  • Θερμοκρασία: Αρχικά στους 230οC και αμέσως μειώνουμε στους 200οC
  • Χρόνος: 40 λεπτά
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
top 0
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.