Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Πολύσπορο Chia Quinoa με Chia Quinoa 50

Share
Download PDF
Chia Quinoa 50 Komplet 5.000 γρ.
Αλεύρι Τύπου 55 5.000 γρ.
Ηλιέλαιο ή Σπορέλαιο 250 γρ.
Μαγιά 250 γρ.
Νερό 7.000 γρ.

Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί στο ταχυζυμωτήριο στην αργή ταχύτητα για 3 λεπτά και στη γρήγορη ταχύτητα για 6 λεπτά.

Θερμοκρασία ζύμης: 25οC

Διάρκεια ξεκούρασης ζύμης: 20 λεπτά περίπου

 

Κόβουμε τη ζύμη σε τεμάχια βάρους 650 γρ., πλάθουμε και τοποθετούμε σε φόρμες τοστ του ½ κιλού.

Διακοσμούμε την επιφάνεια της ζύμης με 85% Σουσάμι και 15% Chia Quinoa KOMPLET.

Στόφα:

Θερμοκρασία: 30οC, Σχετική Υγρασία: 70%, Χρόνος: 35-45 λεπτά

Ψήσιμο με ατμό:

Θερμοκρασία: αρχικά στους 235οC και στη συνέχεια κατεβάζουμε στους 200οC. Μετά από 2 λεπτά ανοίγουμε τα τάμπερ και μετά από 5 λεπτά τα κλείνουμε.
Χρόνος: 45-50 λεπτά

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
top 0
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.