Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Prebiotic Πολύσπορο με Multiseed Prebiotic

Share
Download PDF
Multiseed Prebiotic BAKELS 5.000 γρ.
Αλεύρι 70% Δυνατό 5.000 γρ.
Μαγιά 300 γρ.
Νερό 5.000 γρ.

 

 Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί για 6 λεπτά στην 1η ταχύτητα και 4 – 6 λεπτά στη 2η ταχύτητα μέχρι να γίνουν μία απαλή ζύμη.

Θερμοκρασία ζύμης: ± 26°C

Ξεκούραση ζύμης: 15-20 λεπτά

 

Κόβουμε σε τεμάχια βάρους 550 γρ., πλάθουμε σε μορφή φρατζόλας και τοποθετούμε σε φόρμα του τοστ του ½ κιλού.

 

Στόφα:

Θερµοκρασία: 35°C

Σχετική Υγρασία: 75%

Χρόνος: 45 λεπτά

 

Ψήσιµο με λίγο ατμό:

Θερμοκρασία: Αρχικά στους 230οC και αμέσως μειώνουμε στους 200οC

Χρόνος: 30 – 35 λεπτά

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
top 0
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.