Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Probody Low Carb με Probody 100

Share
Download PDF
ProBody 100 10.000 γρ.
Μαγιά 300 γρ.
Νερό 8.600 γρ.

Zυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί στο ταχυζυμωτήριο για 2 λεπτά στην 1η ταχύτητα και για 13 – 18 λεπτά στη 2η ταχύτητα (η ζύμη θα πρέπει να είναι σφικτή και ελαστική).

 Θερμοκρασία Ζύμης : ± 26°C

Ξεκούραση Ζύμης: 20 λεπτά

Κόβουμε σε τεμάχια των 430 γρ. και σχηματοποιούμε.

Στη συνέχεια, μουσκεύουμε περιμετρικά την επιφάνεια του ψωμιού και ρολάρουμε σε ντεκόρ σπόρων (Ηλιόσπορος KOMPLET και Σουσάμι, σε αναλογία 1:1).

Τοποθετούμε 2 τεμάχια σε μια φόρμα τοστ του ½ κιλού ή 3 τεμάχια σε μια φόρμα τοστ του 1 κιλού.

 

Στόφα:

Θερμοκρασία: 30°C

Σχετική Υγρασία: 70%

Χρόνος: 35 – 45 λεπτά

 

Ψήσιµο:

Ψήνουμε για 70 λεπτά αρχικά στους 240°C με ατμό και στη συνέχεια μειώνουμε στους 200°C.

Μετά από 2 λεπτά ανοίγουμε τα τάμπερ και 5 λεπτά αργότερα τα κλείνουμε.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
top 0
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.