Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Ψωμί Καλαμποκιού με Vitason Mais

Share
Download PDF
Αλεύρι τύπου 70άρι δυνατό 6.000 γρ.
Vitason Mais 50% SONNEVELD 4.000 γρ.
Μαγιά 250 γρ.
Νερό ±5.600 γρ.

 

Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί στο ταχυζυμωτήριο για 3 λεπτά στην 1η ταχύτητα και 6 λεπτά στη 2η ταχύτητα.

Θερμοκρασία ζύμης: ± 26°C

Ξεκούραση ζύμης: 40 λεπτά

 

Κόβουμε στα επιθυμητά τεμάχια (450 γρ.) και στρογγυλοποιούμε.

Ρολάρουμε σε βρεγμένο πανί διακοσμούμε με Premium Décor Mais PBP.

 

Στόφα:

Θερµοκρασία: 33 – 34°C

Σχετική Υγρασία: 75%

Χρόνος: 65 λεπτά

 

Ψήσιµο με ατμό:

Θερμοκρασία: 220 – 230οC

Χρόνος: ±35 λεπτά

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
top 0
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.