Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.
Αλεύρι τύπου 70άρι δυνατό | 6.000 γρ. |
Vitason Mais 50% SONNEVELD | 4.000 γρ. |
Μαγιά | 250 γρ. |
Νερό | ±5.600 γρ. |
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί στο ταχυζυμωτήριο για 3 λεπτά στην 1η ταχύτητα και 6 λεπτά στη 2η ταχύτητα.
Θερμοκρασία ζύμης: ± 26°C
Ξεκούραση ζύμης: 40 λεπτά
Κόβουμε στα επιθυμητά τεμάχια (450 γρ.) και στρογγυλοποιούμε.
Ρολάρουμε σε βρεγμένο πανί διακοσμούμε με Premium Décor Mais PBP.
Στόφα:
Θερµοκρασία: 33 – 34°C
Σχετική Υγρασία: 75%
Χρόνος: 65 λεπτά
Ψήσιµο με ατμό:
Θερμοκρασία: 220 – 230οC
Χρόνος: ±35 λεπτά