Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Ψωμί Τοστ με Sourdough Toast 100

Share
Download PDF
Sourdough Toast 100 SONNEVELD 5.000 γρ.
Μαγιά 150 γρ.
Νερό ±2.600 γρ.

 

Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί στο ταχυζυμωτήριο με σπιράλ για 5 λεπτά στην 1η ταχύτητα και για 5 λεπτά στη 2η ταχύτητα.

Θερμοκρασία Ζύμης: 22 -24οC (κρύα ζύμη)

Ξεκούραση Ζύμης: 5 λεπτά

Μετά από την ξεκούραση, κόβουμε σε επιθυμητά τεμάχια, κατά προτίμηση βάρους 550 – 950 γρ. ανάλογα με το μέγεθος της φόρμας.

 

Στόφα:

Θερµοκρασία: 33°C

Σχετική Υγρασία: 75%

Χρόνος: ±60 λεπτά (πλήρης ανάπτυξη ζύμης)

 

Ψήσιµο χωρίς ατμό:

Θερμοκρασία: στους 220 – 230οC και μειώνουμε στους 210 – 220οC

Χρόνος: ±50 λεπτά

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
top 0
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.