Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.
Petit Gateau DAWN | 130 γρ. |
Ζάχαρη | 65 γρ. |
Αλεύρι | 65 γρ. |
Αυγά | 300 γρ. |
Λάδι | 150 γρ. |
Σοκολάτα Κουβερτούρα 55% CÉMOI (λιωμένη) | 230 γρ. |
Αναδεύουμε το Petit Gateau με τη ζάχαρη και το αλεύρι. Στη συνέχεια, προσθέτουμε τα αυγά και αναδεύουμε στο μίξερ με φτερό για 2 λεπτά στην 1η ταχύτητα.
Προσθέτουμε τη λιωμένη κουβερτούρα, την οποία προηγουμένως έχουμε αναμείξει με το λάδι.
Τέλος, αναμειγνύουμε για 3 λεπτά στην 1η ταχύτητα.
Γεμίζουμε φόρμες σε ύψος 3/4 και ψήνουμε.
Ψήσιμο:
Θερμοκρασία: 180 – 190°C (σε αερόθερμο φούρνο)
Χρόνος: 7 – 8 λεπτά