Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Σουφλέ Σοκολάτας με Petit Gateau

Share
Download PDF

 

Petit Gateau DAWN      130 γρ.
Ζάχαρη 65 γρ.
Αλεύρι 65 γρ.
Αυγά 300 γρ.
Λάδι 150 γρ.
Σοκολάτα Κουβερτούρα 55% CÉMOI (λιωμένη) 230 γρ.

 

Αναδεύουμε το Petit Gateau με τη ζάχαρη και το αλεύρι. Στη συνέχεια, προσθέτουμε τα αυγά και αναδεύουμε στο μίξερ με φτερό για 2 λεπτά στην 1η ταχύτητα.

Προσθέτουμε τη λιωμένη κουβερτούρα, την οποία προηγουμένως έχουμε αναμείξει με το λάδι.

Τέλος, αναμειγνύουμε για 3 λεπτά στην 1η ταχύτητα.

Γεμίζουμε φόρμες σε ύψος 3/4 και ψήνουμε.

 

Ψήσιμο:

Θερμοκρασία: 180 – 190°C (σε αερόθερμο φούρνο)

Χρόνος: 7 – 8 λεπτά

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
top 0
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.