Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Vital Πολύσπορο με Vital Brot 50

Share
Download PDF
KOMPLET Vital Brot 50 5.000 γρ.
Αλεύρι Τύπου 55 5.000 γρ.
Ηλιέλαιο ή Σπορέλαιο 250 γρ.
Μαγιά 250 γρ.
Νερό ± 7.000 γρ.

Zυμώνουμε όλα τα υλικά (εκτός από το λάδι) στο ταχυζυμωτήριο για 8 λεπτά στην 1η ταχύτητα και για 3 λεπτά στη 2η ταχύτητα (η ζύμη θα πρέπει να είναι μαλακή). Λίγο πριν το τέλος του ζυμώματος, προσθέτουμε το λάδι.

Θερμοκρασία Ζύμης : ± 27°C

Ξεκούραση Ζύμης: 25 λεπτά

Κόβουμε τη ζύμη σε τεμάχια των 650 γρ., πλάθουμε και τοποθετούμε σε φόρμες τοστ του ½ κιλού.

Διακοσμούμε την επιφάνεια της ζύμης με ντεκόρ σπόρων: Ηλιόσπορος KOMPLET, Νιφάδες Βρώμης KOMPLET και Σουσάμι, σε αναλογία 1:1:1

Στόφα:

Θερμοκρασία: 30°C

Σχετική Υγρασία: 70%

Χρόνος: 35 – 45 λεπτά

 

Ψήσιµο:

Ψήνουμε για 50 λεπτά (άρτος) ή για 20 λεπτά περίπου (αρτίδια), αρχικά στους 240°C με ατμό και στη συνέχεια στους 200°C.

Μετά από 2 λεπτά ανοίγουμε τα τάμπερ και μετά από 5 λεπτά τα κλείνουμε.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
top 0
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.