Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.
Υλικά:
Αλεύρι Κίτρινο | 8.000 γρ. |
Αλεύρι Δυνατό 70% | 2.000 γρ. |
Golden Durum PBP | 400 γρ. |
Αλάτι | 200 γρ. |
Νερό | ±6.700 γρ. |
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί σε ταχυζυμωτήριο με σπιράλ, για 6 λεπτά στην αργή ταχύτητα και για 4 λεπτά στη γρήγορη.
Θερμοκρασία Ζύμης: 26 – 28°C
Ξεκούραση Ζύμης: 30 λεπτά
Κόβουμε τη ζύμη σε κομμάτια βάρους 430 / 650 / 880 γρ. και πλάθουμε σε φραντζόλες.
Τοποθετούμε σε τελάρα και στοφάρουμε.
Στόφα:
Θερμοκρασία Ζύμης: 33 – 35°C
Σχετική Υγρασία: 75%
Χρόνος: 40 – 45 λεπτά
Έπειτα, χαράζουμε στην επιφάνεια και ψήνουμε.
Ψήσιμο με λίγο ατμό:
Θερμοκρασία: 220 – 230°C
Χρόνος: ± 40 λεπτά