Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Χωριάτικο με Golden Durum PBP

Share
Download PDF

Υλικά:

Αλεύρι Κίτρινο 8.000 γρ.
Αλεύρι Δυνατό 70% 2.000 γρ.
Golden Durum PBP 400 γρ.
Αλάτι 200 γρ.
Νερό ±6.700 γρ.

 

Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί σε ταχυζυμωτήριο με σπιράλ, για 6 λεπτά στην αργή ταχύτητα και για 4 λεπτά στη γρήγορη.

Θερμοκρασία Ζύμης: 26 – 28°C

Ξεκούραση Ζύμης: 30 λεπτά

Κόβουμε τη ζύμη σε κομμάτια βάρους 430 / 650 / 880 γρ. και πλάθουμε σε φραντζόλες.

Τοποθετούμε σε τελάρα και στοφάρουμε.

 

Στόφα:

Θερμοκρασία Ζύμης: 33 – 35°C

Σχετική Υγρασία: 75%

Χρόνος: 40 – 45 λεπτά

 

Έπειτα, χαράζουμε στην επιφάνεια και ψήνουμε.

Ψήσιμο με λίγο ατμό:

Θερμοκρασία: 220 – 230°C

Χρόνος: ± 40 λεπτά

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
top 0
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.