Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.
No Added Sugar Cake Base DAWN | 1.000 γρ. |
Αυγά | 120 γρ. |
Βούτυρο Βρετάνης 82% CANDIA ή Μαργαρίνη Super Rore DRAGBAEK | 300 γρ. |
Ξηροί Καρποί | 300 γρ. |
Apito Βανίλια BAKELS | 20 γρ. |
Αναμειγνύουμε το No Added Sugar Cake Base και το βούτυρο μαζί μέχρι να αποκτήσουν αμμώδη μορφή. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και αναμειγνύουμε μέχρι να γίνουν ομοιογενής ζύμη.
Ψήσιμο:
Θερμοκρασία: 165°C σε αερόθερμο φούρνο ή στους 185°C σε ταμπανωτό φούρνο
Χρόνος: 9 λεπτά