Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Κρουασάν με Μαργαρίνη Croissant Industry Πλάκα

Share
Download PDF
Αλεύρι Τύπου 55 1.000 γρ.
Νερό Κρύο 500 γρ.
Αλάτι 20 γρ.
Ζάχαρη 100 γρ.
Μαγιά 60 γρ.
Βούτυρο Fermente CANDIA 60 γρ.

 

Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί στο ταχυζυμωτήριο για 4 λεπτά στην 1η ταχύτητα.

Ξεκουράζουμε τη ζύμη στην κατάψυξη για 1 ώρα.

Πραγματοποιούμε δύο διπλά διπλώματα με 250 γρ. / ανά κιλό ζύμης Μαργαρίνη Industry Croissant Πλάκα DRAGSBAEK.

Διπλώνουμε και ξεκουράζουμε τη ζύμη για 30 λεπτά.

Έπειτα ανοίγουμε φύλλο και κόβουμε στα επιθυμητά σχέδια.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
top 0
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.