Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.
Αλεύρι Τύπου 55 | 1.000 γρ. |
Νερό Κρύο | 500 γρ. |
Αλάτι | 20 γρ. |
Ζάχαρη | 100 γρ. |
Μαγιά | 60 γρ. |
Βούτυρο Fermente CANDIA | 60 γρ. |
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί στο ταχυζυμωτήριο για 4 λεπτά στην 1η ταχύτητα.
Ξεκουράζουμε τη ζύμη στην κατάψυξη για 1 ώρα.
Πραγματοποιούμε δύο διπλά διπλώματα με 250 γρ. / ανά κιλό ζύμης Μαργαρίνη Industry Croissant Πλάκα DRAGSBAEK.
Διπλώνουμε και ξεκουράζουμε τη ζύμη για 30 λεπτά.
Έπειτα ανοίγουμε φύλλο και κόβουμε στα επιθυμητά σχέδια.