Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.
Decorgel Φυσικό DAWN | 500 γρ. |
Fond Royale BAKELS | 130 γρ. |
Cover Λευκό DAWN | 900 γρ. |
Κρέμα Γάλακτος Excellence 35% ELLE & VIRE | 500 γρ. |
Ζεσταίνουμε στους 65°C την κρέμα γάλακτος μαζί με το Fond Royale και το Decorgel Φυσικό. Στη συνέχεια, προσθέτουμε το Cover Λευκό λιωμένο και ομογενοποιούμε με ραβδομπλέντερ.
Θερμοκρασία χρήσης: 35 – 45°C