Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Ηπειρώτικο Καρβέλι με Golden Durum

Share
Download PDF
Αλεύρι Κίτρινο 10.000 γρ.
Αλάτι 200 γρ.
Golden Durum PBP 400 γρ.
Νερό 7.500 γρ.

 

Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί σε ταχυζυμωτήριο με σπιράλ, για 8 – 10 λεπτά στην αργή ταχύτητα και για 2 – 4 λεπτά στη γρήγορη.

Θερμοκρασία Ζύμης: 26 – 28°C

Ξεκούραση Ζύμης: 30 λεπτά

Κόβουμε τη ζύμη σε κομμάτια βάρους 900 γρ., πλάθουμε σε καρβέλια και τοποθετούμε σε τελάρα.

 

Στόφα:

Θερμοκρασία Ζύμης: 35°C

Σχετική Υγρασία: 75%

Χρόνος: 30 – 35 λεπτά

 

Ψήσιμο με λίγο ατμό:

Θερμοκρασία: Ξεκινάμε στους 220°C και μετά από 5 λεπτά ρίχνουμε τη θερμοκρασία στους 210°C.

Μετά τα 20 λεπτά ανοίγουμε τα τάμπερ μέχρι το τέλος του ψησίματος.

Χρόνος: 45 – 50 λεπτά

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
top 0
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.