Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.
Αλεύρι Κίτρινο | 10.000 γρ. |
Αλάτι | 200 γρ. |
Golden Durum PBP | 400 γρ. |
Νερό | 7.500 γρ. |
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί σε ταχυζυμωτήριο με σπιράλ, για 8 – 10 λεπτά στην αργή ταχύτητα και για 2 – 4 λεπτά στη γρήγορη.
Θερμοκρασία Ζύμης: 26 – 28°C
Ξεκούραση Ζύμης: 30 λεπτά
Κόβουμε τη ζύμη σε κομμάτια βάρους 900 γρ., πλάθουμε σε καρβέλια και τοποθετούμε σε τελάρα.
Στόφα:
Θερμοκρασία Ζύμης: 35°C
Σχετική Υγρασία: 75%
Χρόνος: 30 – 35 λεπτά
Ψήσιμο με λίγο ατμό:
Θερμοκρασία: Ξεκινάμε στους 220°C και μετά από 5 λεπτά ρίχνουμε τη θερμοκρασία στους 210°C.
Μετά τα 20 λεπτά ανοίγουμε τα τάμπερ μέχρι το τέλος του ψησίματος.
Χρόνος: 45 – 50 λεπτά