Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.
Sentas Cake KOMPLET | 1.000 γρ. |
Λάδι | 400 γρ. |
Νερό | 500 γρ. |
Αναμειγνύουμε στο μίξερ με το φτερό όλα τα υλικά μαζί στην 1η ταχύτητα για 1 λεπτό και στη 2η ταχύτητα για 4 λεπτά.
Ψήνουμε σε χάρτινες φόρμες ψησίματος στρογγυλές ή ορθογώνιες SILUETT ή τετράγωνες KOMPLET.
Ψήσιµο:
Θερμοκρασία: Αερόθερμος φούρνος: 170 – 180οC, Ταμπανωτός φούρνος: 190 – 200οC.
Χρόνος: 45 λεπτά
Επικάλυψη
Ζεσταίνουμε το Cover Λευκό ή Cover Κακάο DAWN στους 35-45°C, ομογενοποιούμε και στη συνέχεια επικαλύπτουμε το κέικ, αφού έχει κρυώσει.