Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Κουροσφολιάτα με φέτα

Share
Download PDF

 

Αλεύρι Σφολιάτας* 1.000 γρ.
Αλάτι 20 γρ.
Νερό 440 γρ.
Ξύδι 3 γρ.
Βούτυρο Extra Dry 84% ELLE & VIRE* 650 γρ.

 

* Tip: Το αλεύρι και το βούτυρο να χρησιμοποιηθούν παγωμένα, από την κατάψυξη.

 

Διαλύουμε στο νερό το αλάτι και το ξύδι. Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί στο ταχυζυμωτήριο στην 1η ταχύτητα για 3 – 4 λεπτά, προκειμένου να φτιάξουμε μια σφικτή ζύμη. Φροντίζουμε να παραμένουν εμφανή τα κομμάτια βουτύρου.

Πραγματοποιούμε τρία μονά διπλώματα και ενδιάμεσα ξεκουράζουμε τη ζύμη στο ψυγείο για 30 λεπτά.

 

Γέμιση:

Φέτα 1.000 γρ.
Ανθότυρο 1.000 γρ.
Crème Bechamel KOMPLET 350 γρ.
Νερό 1.000 γρ.
Αλάτι – Πιπέρι (κατά προτίμηση)

Αναμειγνύουμε με το φτερό στο μίξερ τη φέτα και το ανθότυρο με την Crème Bechamel για 3 λεπτά στην αργή ταχύτητα και στη συνέχεια προσθέτουμε σταδιακά το νερό.

 

Ψήσιμο:

Θερμοκρασία: Φούρνος Αέρος : 180°C, Φούρνος Ταμπανωτός: 200°C

Χρόνος : 25 – 35 λεπτά

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
top 0
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.