Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Σκανδιναβικό με Nordländer

Share
Download PDF
Nordländer KOMPLET 10.000 γρ.
Μαγιά 200 γρ.
Νερό (περίπου) 6.000 – 6.300 γρ.

 

Ζυμώνουμε σε ζυμωτήριο σπιράλ στην αργή ταχύτητα για 10 λεπτά και στην γρήγορη ταχύτητα για 7 λεπτά.

 

Θερμοκρασία ζύμης: 27-28οC

Διάρκεια ξεκούρασης ζύμης: 30 λεπτά περίπου

 

Κόβουμε τη ζύμη στα επιθυμητά τεμάχια, πλάθουμε, διακοσμούμε με ηλιόσπορο και τοποθετούμε σε φόρμες (ζύμη με 6.300 γρ. νερό) ή σε λαμαρίνα/τελάρο-χωρίς φόρμες- (ζύμη με 6.000 γρ. νερό).

 

Στόφα:

Θερμοκρασία: 35οC

Σχετική Υγρασία: 80%

Χρόνος: 35-40 λεπτά περίπου

 

Ψήσιμο με ατμό:

Θερμοκρασία: αρχικά στους 240ο C και στη συνέχεια κατεβάζουμε  στους 210ο C
Χρόνος: 45-55 λεπτά (ανάλογα με το βάρος)

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
top 0
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.