Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.
Παντεσπάνι
No Added Sugar Cake Base DAWN | 1.000 γρ. |
Αυγά | 600 γρ. |
Λάδι | 120 γρ. |
Νερό | 200 γρ. |
Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ με το σύρμα για 6 λεπτά στην 3η ταχύτητα. Σε λαμαρίνα 40 * 60 εκ. δημιουργούμε με τη βοήθεια σακούλας ζαχαροπλαστικής δίσκους στην επιθυμητή διάμετρο.
Ψήσιμο:
Σε αερόθερμο φούρνο στους 190οC ή σε ταμπανωτό στους 210οC για ±10 λεπτά.
Μους Βανίλια
Γάλα 3,5% ELLE&VIRE | 250 γρ. |
Nevia FABBRI | 300 γρ. |
Apito Βανίλια BAKELS | 10 γρ. |
Κρέμα Γάλακτος Excellence 35% ELLE&VIRE | 700 γρ. |
Φύλλα Ζελατίνης (μαλακωμένα) | 10 γρ. |
Χτυπάμε στο μίξερ με το σύρμα το γάλα και το Nevia μαζί με το Apito Βανίλια για 4 λεπτά. Συμπληρώνουμε την κρέμα γάλακτος και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να δέσουν τα υλικά. Τέλος, ενσωματώνουμε μαλακωμένα και λιωμένα τα φύλλα ζελατίνης.
Μους Σοκολάτα
Γάλα 3,5% ELLE&VIRE | 350 γρ. |
Delipaste Σοκολάτα FABBRI | 110 γρ. |
Nevia FABBRI | 330 γρ. |
Apito Πορτοκάλι BAKELS | 5 γρ. |
Κρέμα Γάλακτος Excellence 35% ELLE&VIRE | 750 γρ. |
Φύλλα Ζελατίνης (μαλακωμένα) | 8 γρ. |
Χτυπάμε στο μίξερ με το σύρμα το γάλα και το Nevia μαζί με το Delipaste Σοκολάτα και το Apito Πορτοκάλι για 5 λεπτά. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να δέσουν τα υλικά. Τέλος, ενσωματώνουμε μαλακωμένα και λιωμένα τα φύλλα ζελατίνης.
Επικάλυψη Βανίλια
Κρέμα Γάλακτος 35% ELLE&VIRE | 1.000 γρ. |
Nevia FABBRI | 250 γρ. |
Φύλλα Ζελατίνης (μαλακωμένα) | 18 γρ. |
Αναδεύουμε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να δέσουν ελαφρώς. Εκεί συμπληρώνουμε τα φύλλα ζελατίνης και ομογενοποιούμε με beamer.
Μοντάρισμα
Σε τσέρκι με το επιθυμητό μέγεθος τοποθετούμε ένα φύλλο ψημένο Παντεσπάνι. Στη συνέχεια απλώνουμε μια στρώση Μους Βανίλια. Τοποθετούμε ένα ακόμα φύλλο ψημένο Παντεσπάνι και απλώνουμε μια στρώση Μους Σοκολάτα. Τοποθετούμε στην κατάψυξη. Αφού παγώσει το γλυκό, ξεφορμάρουμε και επικαλύπτουμε με Επικάλυψη Βανίλια.