Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Τούρτα Βανίλια-Σοκολάτα χωρίς ζάχαρη

Share
Download PDF

Παντεσπάνι

No Added Sugar Cake Base DAWN 1.000 γρ.
Αυγά 600 γρ.
Λάδι 120 γρ.
Νερό 200 γρ.

 

Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ με το σύρμα για 6 λεπτά στην 3η ταχύτητα. Σε λαμαρίνα 40 * 60 εκ. δημιουργούμε με τη βοήθεια σακούλας ζαχαροπλαστικής δίσκους στην επιθυμητή διάμετρο.

 

Ψήσιμο:

Σε αερόθερμο φούρνο στους 190οC ή σε ταμπανωτό στους 210οC για ±10 λεπτά.

 

Μους Βανίλια

Γάλα 3,5% ELLE&VIRE 250 γρ.
Nevia FABBRI 300 γρ.
Apito Βανίλια BAKELS 10 γρ.
Κρέμα Γάλακτος Excellence 35% ELLE&VIRE  700 γρ.
Φύλλα Ζελατίνης (μαλακωμένα) 10 γρ.

 

Χτυπάμε στο μίξερ με το σύρμα το γάλα και το Nevia μαζί με το Apito Βανίλια για 4 λεπτά. Συμπληρώνουμε την κρέμα γάλακτος και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να δέσουν τα υλικά. Τέλος, ενσωματώνουμε μαλακωμένα και λιωμένα τα φύλλα ζελατίνης.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
top 0
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.