Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Κρέμα Γάλακτος Excellence 35% ELLE & VIRE 500 γρ.
Γλυκόζη 60 γρ.
Ινβερτοζάχαρο UNIGLAD 40 γρ.
Σοκολάτα Κουβερτούρα 64 Temptation VELICHE (μαλακωμένη) 460 γρ.
Βούτυρο Βρετάνης 82% CANDIA (μαλακωμένο) 160 γρ.
Grand Marnier 50° MARNIER LAPOSTOLLE 40 γρ.

Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος στους 82°C μαζί με τη γλυκόζη και το ινβερτοζάχαρο.

Στη συνέχεια, προσθέτουμε τη λιωμένη σοκολάτα και αναδεύουμε.

Μόλις το μείγμα φτάσει στους 35°C, προσθέτουμε το βούτυρο μαλακωμένο και το κονιάκ και ομογενοποιούμε.

 

Γεμίζουμε κάδρο σε πάχος 1,5 εκ. και αφήνουμε τη σοκολάτα να κρυσταλλοποιηθεί για 12 ώρες.

Έπειτα, κόβουμε σε κύβους με πλευρά 1,5 εκ. και πασπαλίζουμε με κακάο Decor Κακάο KOMPLET ή ζάχαρη άχνη που δεν υγρασιάζει Sweet New Snow KOMPLET.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
top 0
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.