Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.
Κρέμα Γάλακτος Excellence 35% ELLE & VIRE | 500 γρ. |
Γλυκόζη | 60 γρ. |
Ινβερτοζάχαρο UNIGLAD | 40 γρ. |
Σοκολάτα Κουβερτούρα 64 Temptation VELICHE (μαλακωμένη) | 460 γρ. |
Βούτυρο Βρετάνης 82% CANDIA (μαλακωμένο) | 160 γρ. |
Grand Marnier 50° MARNIER LAPOSTOLLE | 40 γρ. |
Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος στους 82°C μαζί με τη γλυκόζη και το ινβερτοζάχαρο.
Στη συνέχεια, προσθέτουμε τη λιωμένη σοκολάτα και αναδεύουμε.
Μόλις το μείγμα φτάσει στους 35°C, προσθέτουμε το βούτυρο μαλακωμένο και το κονιάκ και ομογενοποιούμε.
Γεμίζουμε κάδρο σε πάχος 1,5 εκ. και αφήνουμε τη σοκολάτα να κρυσταλλοποιηθεί για 12 ώρες.
Έπειτα, κόβουμε σε κύβους με πλευρά 1,5 εκ. και πασπαλίζουμε με κακάο Decor Κακάο KOMPLET ή ζάχαρη άχνη που δεν υγρασιάζει Sweet New Snow KOMPLET.