Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Τσιαπάτα με Sonplus Ciabatta 5

Share
Download PDF
Sonplus Ciabatta 5% SONNEVELD 500 γρ.
Αλεύρι τύπου 55% 1.000 γρ.
Μαγιά 200 γρ.
Αλάτι 150 γρ.
Λάδι 200 γρ.
Νερό ± 7.000 γρ.

 

Zυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί, εκτός από το λάδι ,στο ταχυζυμωτήριο για 6 λεπτά στην 1η ταχύτητα και για 8-12 λεπτά στη 2η ταχύτητα, Προσθέτουμε το λάδι και συνεχίζουμε το ζύμωμα ένα λεπτό ακόμα στην 1η ταχύτητα. (Η ζύμη θα πρέπει να είναι μαλακή).

 

Θερμοκρασία Ζύμης: ± 26οC

Διάρκεια Ξεκούρασης Ζύμης: ± 75 λεπτά

 

Μετά την ξεκούραση της ζύμης, κόβουμε σε τεμάχια διάστασης 20×25εκ. και πάχους 5-7εκ.

 

Στόφα:

Θερμοκρασία: 35οC

Σχετική Υγρασία: 70%

Χρόνος: 40 λεπτά

 

Ψήσιμο με ατμό:

Θερμοκρασία :  220οC με λίγο ατμό

Χρόνος : ± 30 λεπτά

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
top 0
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.