Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Λαγάνα με Böcker Vino

Share
Download PDF

Υλικά:

 

Böcker Vino 1.000 γρ.
Αλεύρι Κίτρινο 2.000 γρ.
Αλεύρι 55άρι 5.000 γρ.
Αλεύρι 70 Δυνατό 3.000 γρ.
Μαργαρίνη Super Rore DRAGSBAEK 200 γρ.
Μαγιά 150 γρ.
Ζάχαρη 200 γρ.
Αλάτι 200 γρ.
Νερό ±7.000 γρ.

 

Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί στο ταχυζυμωτήριο για 3 λεπτά στην 1η ταχύτητα και 8 λεπτά στη 2η ταχύτητα.

Θερμοκρασία Ζύμης : ±26°C

Ξεκούραση Ζύμης : 45 λεπτά σε λαδωμένη λεκάνη

Κόβουμε στα επιθυμητά βάρη και σχηματοποιούμε σε μπάλες.

Ξεκουράζουμε για 30 λεπτά. Έπειτα μορφοποιούμε σε λαγάνα και τρυπάμε με σκατζόχοιρο ή με λαδωμένα δάχτυλα.

Αλείφουμε με νερό και πασπαλίζουμε με σουσάμι.

 

Αφήνουμε σε τελάρο ή λαμαρίνα στη στόφα για 20 λεπτά.

Ψήσιμο με ατμό:

Θερμοκρασία : 230°C

Χρόνος : 35 – 45 λεπτά (ανάλογα με το βάρος)

Ανοίγουμε τα τάμπερ τα τελευταία 5 λεπτά.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
top 0
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.