Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Παγωτό Brûlée Μαστίχα

Share
Download PDF

Crumble

Crème Cake Base Plain DAWN 500 γρ.
Βούτυρο Βρετάνης 82% CANDIA 160 γρ.

 

Κάνουμε crumble αναμειγνύοντας όλα τα υλικά μαζί.

Ψήνουμε στους 165ºC για ±20 λεπτά.

 

Crème Brûlée Μαστίχα

Crème Brûlée ELLE & VIRE 500 γρ.
Κρέμα Γάλακτος Excellence 35% ELLE & VIRE 250 γρ.
Ινβερτοζάχαρο UNIGLAD 160 γρ.
Integrattori con Fibra FABBRI 50 γρ.
Delipaste Μαστίχα FABBRI 50 γρ.

 

Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί.

Γεμίζουμε την μπασκέτα σε ύψος 2 εκ. και τοποθετούμε στην κατάψυξη ώστε να παγώσει.

 

Παγωτό

Βάση Παγωτού 1.000 γρ.
Delipaste Biscotti FABBRI 60 γρ.
Γάλα 3,5% ELLE & VIRE 50 γρ.

 

Εκτέλεση:  Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά μαζί και παγώνουμε στην παγωτομηχανή.

Διακοσμούμε με Variegato Snackoloso Amarena Nuts FABBRI.

 

Μοντάρισμα

Στην μπασκέτα τοποθετούμε μια στρώση έτοιμο ψημένο crumble, απλώνουμε μια στρώση Crème Brûlée και κλείνουμε με μια ακόμα στρώση crumble. Τοποθετούμε στην κατάψυξη ώστε να δημιουργηθεί ένθετο.

Ετοιμάζουμε το παγωτό και στρώνουμε στη βάση της μπασκέτας. Στη συνέχεια, τοποθετούμε το παγωμένο Ένθετο και καλύπτουμε με παγωτό γεμίζοντας την μπασκέτα που θα τοποθετηθεί στη βιτρίνα παγωτού.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
top 0
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.