Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.
Crumble
Crème Cake Base Plain DAWN | 500 γρ. |
Βούτυρο Βρετάνης 82% CANDIA | 160 γρ. |
Κάνουμε crumble αναμειγνύοντας όλα τα υλικά μαζί.
Ψήνουμε στους 165ºC για ±20 λεπτά.
Crème Brûlée Μαστίχα
Crème Brûlée ELLE & VIRE | 500 γρ. |
Κρέμα Γάλακτος Excellence 35% ELLE & VIRE | 250 γρ. |
Ινβερτοζάχαρο UNIGLAD | 160 γρ. |
Integrattori con Fibra FABBRI | 50 γρ. |
Delipaste Μαστίχα FABBRI | 50 γρ. |
Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί.
Γεμίζουμε την μπασκέτα σε ύψος 2 εκ. και τοποθετούμε στην κατάψυξη ώστε να παγώσει.
Παγωτό
Βάση Παγωτού | 1.000 γρ. |
Delipaste Biscotti FABBRI | 60 γρ. |
Γάλα 3,5% ELLE & VIRE | 50 γρ. |
Εκτέλεση: Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά μαζί και παγώνουμε στην παγωτομηχανή.
Διακοσμούμε με Variegato Snackoloso Amarena Nuts FABBRI.
Μοντάρισμα
Στην μπασκέτα τοποθετούμε μια στρώση έτοιμο ψημένο crumble, απλώνουμε μια στρώση Crème Brûlée και κλείνουμε με μια ακόμα στρώση crumble. Τοποθετούμε στην κατάψυξη ώστε να δημιουργηθεί ένθετο.
Ετοιμάζουμε το παγωτό και στρώνουμε στη βάση της μπασκέτας. Στη συνέχεια, τοποθετούμε το παγωμένο Ένθετο και καλύπτουμε με παγωτό γεμίζοντας την μπασκέτα που θα τοποθετηθεί στη βιτρίνα παγωτού.