Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.
Base Ricotta FABBRI | 1.500 γρ. |
Delipaste Πορτοκάλι FABBRI | 40 γρ. |
Γάλα 3,5% ELLE & VIRE (50°C) | 3.000 γρ. |
Κρέμα Γάλακτος Excellence 35% ELLE & VIRE | 500 γρ. |
Εκτέλεση: Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά μαζί και παγώνουμε στην παγωτομηχανή.
∆ιακόσµηση: Προαιρετικά διακοσμούμε με Variegato Nutty Hazlenut Cream FABBRI & Delipaste Στρατσιατέλα FABBRI σε ρίπλες.