Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Sorbet με Veliche™ Essential 54

Share
Download PDF

Παγωτό Sorbet με Veliche™ Essential 54

Νερό 1.700 γρ.
Σοκολάτα Κουβερτούρα Essential 54 Veliche 1.140 γρ.
Ζάχαρη 400 γρ.
Belpanna 50CF FABBRI 80 γρ.
Ινβερτοζάχαρο UNIGLAD 60 γρ.

Εκτέλεση:

Ζεσταίνουμε μαζί το νερό, τη ζάχαρη, το Belpanna 50CF και το ινβερτοζάχαρο στους 55 – 60ºC. Λιώνουμε τη σοκολάτα κουβερτούρα. Στη συνέχεια, ενώνουμε τα δυο μείγματα και αφήνουμε το τελικό μείγμα να ωριμάσει για 1 – 2 ώρες. Τέλος, παγώνουμε στην παγωτομηχανή.

 

Η συμβουλή του chef:

Μπορούμε πολύ εύκολα να προσθέσουμε γεύση στο σορμπέ εκχυλίζοντας μέσα στο νερό υλικά όπως για παράδειγμα λοβό βανίλιας, κόκκους καφέ, τσάι, αρωματικά βότανα. Όταν είναι έτοιμο το εκχύλισμα, το περνάμε από το chinois και ζυγίζουμε εκ νέου. Αν χρειαστεί συμπληρώνουμε νερό, ώστε να φτάσουμε στην ποσότητα που ορίζει η συνταγή.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
top 0
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.