Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.
Παγωτό El Salvador Usulatan 65 με ΓΑΛΑ
Βάση Παγωτού | 1.000 γρ. |
Σοκολάτα Κουβερτούρα El Salvador Usulatan 65 Veliche | 320 γρ. |
Γάλα 3,5% ELLE & VIRE | 120 γρ. |
Εκτέλεση: Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά μαζί και παγώνουμε στην παγωτομηχανή.
Παγωτό El Salvador Usulatan 65 με ΝΕΡΟ
Νερό | 1.700 γρ. |
Σοκολάτα Κουβερτούρα El Salvador Usulatan 65 Veliche | 1.140 γρ. |
Ζάχαρη | 440 γρ. |
Belpanna 50CF FABBRI | 80 γρ. |
Ινβερτοζάχαρο UNIGLAD | 60 γρ. |
Εκτέλεση: Ζεσταίνουμε μαζί το νερό, τη ζάχαρη, το Belpanna 50CF και το ινβερτοζάχαρο στους 55 – 60ºC. Λιώνουμε τη σοκολάτα κουβερτούρα. Στη συνέχεια, ενώνουμε τα δυο μείγματα και αφήνουμε το τελικό μείγμα να ωριμάσει για 1 – 2 ώρες. Τέλος, παγώνουμε στην παγωτομηχανή.