Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Παγωτό Sorbet με Veliche™ Sensation 72

Share
Download PDF

Παγωτό Sorbet με Veliche™ Sensation 72

Νερό 1.800 γρ.
Σοκολάτα Κουβερτούρα Sensation 72 Veliche 1.200 γρ.
Ζάχαρη 520 γρ.
Belpanna 50CF FABBRI 85 γρ.
Ινβερτοζάχαρο UNIGLAD 70 γρ.
Γλυκόζη 70 γρ.

Εκτέλεση:

Ζεσταίνουμε μαζί το νερό, τη ζάχαρη, το Belpanna 50CF, το ινβερτοζάχαρο και τη γλυκόζη στους 55 – 60ºC. Λιώνουμε τη σοκολάτα κουβερτούρα. Στη συνέχεια, ενώνουμε τα δυο μείγματα και αφήνουμε το τελικό μείγμα να ωριμάσει για 1 – 2 ώρες. Τέλος, παγώνουμε στην παγωτομηχανή.

Η συμβουλή του chef:

Μπορούμε πολύ εύκολα να προσθέσουμε γεύση στο σορμπέ εκχυλίζοντας μέσα στο νερό υλικά όπως για παράδειγμα λοβό βανίλιας, κόκκους καφέ, τσάι, αρωματικά βότανα. Όταν είναι έτοιμο το εκχύλισμα, το περνάμε από το chinois και ζυγίζουμε εκ νέου. Αν χρειαστεί συμπληρώνουμε νερό, ώστε να φτάσουμε στην ποσότητα που ορίζει η συνταγή.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
top 0
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.