Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Παραδοσιακό Ζυμωτό με Böcker Μanaturale

Share
Download PDF
Αλεύρι Δυνατό 70% 5.000 γρ.
Αλεύρι Κίτρινο 5.000 γρ.
MaNaturale BÖCKER 1.000 γρ.
Αλάτι 100 γρ.
Μαγιά 100 γρ.
Νερό 7.000 γρ.
Εκχύλισμα Βύνης Κριθαριού BARLEX® Extra Light HARBOE 100 γρ.

 

Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί σε ταχυζυμωτήριο με σπιράλ για 9-11 λεπτά στην 1η ταχύτητα.

Θερμοκρασία ζύμης: 28οC

Μετά το ζύμωμα βάζουμε τη ζύμη σε πλαστική λεκάνη και σκεπάζουμε με μεμβράνη.

Ξεκούραση Ζύμης: 45 λεπτά. Κάνουμε ένα δίπλωμα και ξεκουράζουμε για 45 λεπτά ακομά.

Στη συνέχεια κόβουμε τη ζύμη σε τεμάχια των 900 γρ. ή των 1.200 γρ. και πλάθουμε σε καρβέλια ή φρατζόλες.

Τοποθετούμε στη Στόφα για 1 ώρα ή στο ψυγείο (4 – 8oC) για 16–18 ώρες. Έχουμε τη δυνατότητα να ψήσουμε απευθείας από το ψυγείο μετά από 16 έως 18 ώρες.

 

Ψήσιμο:

Χρησιμοποιούμε ατμό πριν το φούρνισμα.

Θερμοκρασία: ±210oC

Χρόνος: 50 – 60 λεπτά

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
top 0
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.