Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Τοστ με Poolish BÖCKER Manaturale με BOOSTER & FRISCH&SOFT

Share
Download PDF

 

Poolish:  
Αλεύρι Τύπου 55 5.000 γρ.
Μαγιά 350 γρ.
Νερό ±5.000 γρ.
Manaturale BÖCKER 300 γρ.
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί στο ταχυζυμωτήριο με σπιράλ για 3-4 λεπτά στην 1η ταχύτητα και για 5 λεπτά στη 2η ταχύτητα.

Ξεκούραση Ζύμης: 15 – 30 λεπτά

 

Ζύμη

Poolish (έτοιμο όπως παραπάνω) 10.650 γρ.
Αλεύρι Τύπου 55 5.000 γρ.
Μαργαρίνη Super Rore DRAGSBAEK 500 γρ.
Booster SONNEVELD 100 γρ.
Frisch & Soft UNIFERM 100 γρ.
Αλάτι 170 γρ.
Ξύδι 50 γρ.
Ζάχαρη 400 γρ.
Νερό ±200 γρ.

 

Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί στο ταχυζυμωτήριο με σπιράλ για 4 λεπτά στην 1η ταχύτητα και για 5 λεπτά στη 2η ταχύτητα.

Θερμοκρασία Ζύμης: 24οC

Ξεκούραση Ζύμης: 5 λεπτά

Μετά από την ξεκούραση κόβουμε τη ζύμη στο επιθυμητό βάρος, ώστε να γεμίσουμε φόρμες τοστ.

 

Στόφα:

Θερµοκρασία: 33°C

Σχετική Υγρασία: 75%

Χρόνος: ±60 λεπτά (πλήρης ανάπτυξη ζύμης)

 

Ψήσιµο χωρίς ατμό:

Θερμοκρασία: στους 220 – 230οC και μειώνουμε στους 210 – 220οC

Χρόνος: ±50 λεπτά

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
top 0
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.