Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Rustic Χωριάτικο με Böcker Vino

Share
Download PDF

Αυτόλυση:

Αλεύρι Σίκαλης 997 1.000 γρ.
Αλεύρι 70άρι Δυνατό 2.000 γρ.
Αλεύρι Κίτρινο 7.000 γρ.
Νερό 6.000 γρ.
  • Zυμώνουμε σε ταχυζυμωτήριο στην 1η ταχύτητα για 5 λεπτά.
  • Διάρκεια αυτόλυσης: 30 – 60 λεπτά

 

Ζύμη

Υγρό Προζύμι Böcker Vino 1.000 γρ.
Αλάτι 150 γρ.
Μαγιά 200 γρ.
Νερό ± 700 γρ.

 

  • Zυμώνουμε σε ταχυζυμωτήριο όλα τα υλικά μαζί στην 1η ταχύτητα για 6 λεπτά και στη συνέχεια στη 2η ταχύτητα για 4 λεπτά ακόμα.
  • Θερμοκρασία Ζύμης : ± 26οC
  • Διάρκεια Ξεκούρασης Ζύμης: 20 λεπτά
  • Κόβουμε τη ζύμη σε τεμάχια των 450 γρ.
  • Πλάθουμε τη ζύμη σε μακριά φραντζόλα (μπαγκέτα) και τοποθετούμε σε τελάρα.

 

Στόφα : Θερμοκρασία 33οC. Σχετική υγρασία 75%. Χρόνος ±45 λεπτά.

Ψήσιμο με ατμό:

Θερμοκρασία : στους 230ο C και μειώνουμε στους 210οC μόλις φουρνίσουμε.

Χρόνος : 40-50 λεπτά, ανάλογα με το βάρος της ζύμης

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
top 0
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.