Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.
Παντεσπάνι Σοκολάτας
Crème Cake Base Chocolate DAWN | 1.000 γρ. |
Αυγά | 600 γρ. |
Νερό | 200 γρ. |
Λάδι | 150 γρ. |
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί για 1 λεπτό στην αργή, για 6 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα. Απλώνουμε σε λαμαρίνα.
Θερμοκρασία Ψησίματος: Φούρνος Αέρος: 180°C, Φούρνος Ταμπανωτός: 200°C
Διάρκεια Ψησίματος: 8 – 10 λεπτά (τάμπερ ανοιχτά)
Μους Σοκολάτα
Novissime EUROVO | 200 γρ. |
Ινβερτοζάχαρο UNIGLAD | 40 γρ. |
Σοκολάτα Κουβερτούρα Essential 54 VELICHE (λιωμένη) | 350 γρ. |
Κρέμα Γάλακτος Excellence 35% ELLE & VIRE | 700 γρ. |
Ινβερτοζάχαρο UNIGLAD | 150 γρ. |
Integrattori con Fibra FABBRI | 40 γρ. |
Χτυπάμε μαζί το Novissime με την πρώτη ποσότητα από ινβερτοζάχαρο.
Σε άλλο μπολ χτυπάμε μαζί την κρέμα γάλακτος με τη δεύτερη ποσότητα ινβερτοζάχαρο και το Integrattori. Στη συνέχεια, προσθέτουμε τη λιωμένη σοκολάτα κουβερτούρα στο δεύτερο μείγμα. Τέλος, ενώνουμε τα δυο μείγματα αναδεύοντας απαλά.
Προαιρετικά μπορούμε να προσθέσουμε στο Μους Σοκολάτα ψημένους καραμελωμένους ξηρούς καρπούς.
Παγωτό
Βάση Παγωτού | 1.000 γρ. |
Delipaste Nonna FABBRI | 40 γρ. |
Γάλα 3,5% ELLE & VIRE | 150 γρ. |
Σοκολάτα Κουβερτούρα Temptation 64 VELICHE (λιωμένη) | 350 γρ. |
Εκτέλεση: Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά μαζί και παγώνουμε στην παγωτομηχανή.
Διακοσμούμε με Variegato Nutty Nero FABBRI.