Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Soufflé au Chocolat Παγωτό

Share
Download PDF

Παντεσπάνι Σοκολάτας

Crème Cake Base Chocolate DAWN 1.000 γρ.
Αυγά 600 γρ.
Νερό 200 γρ.
Λάδι 150 γρ.

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί για 1 λεπτό στην αργή, για 6 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα. Απλώνουμε σε λαμαρίνα.

Θερμοκρασία Ψησίματος: Φούρνος Αέρος: 180°C, Φούρνος Ταμπανωτός: 200°C

Διάρκεια Ψησίματος: 8 – 10 λεπτά (τάμπερ ανοιχτά)

 

Μους Σοκολάτα

Novissime EUROVO 200 γρ.
Ινβερτοζάχαρο UNIGLAD 40 γρ.
Σοκολάτα Κουβερτούρα Essential 54 VELICHE (λιωμένη) 350 γρ.
Κρέμα Γάλακτος Excellence 35% ELLE & VIRE 700 γρ.
Ινβερτοζάχαρο UNIGLAD 150 γρ.
Integrattori con Fibra FABBRI 40 γρ.

 

Χτυπάμε μαζί το Novissime με την πρώτη ποσότητα από ινβερτοζάχαρο.

Σε άλλο μπολ χτυπάμε μαζί την κρέμα γάλακτος με τη δεύτερη ποσότητα ινβερτοζάχαρο και το Integrattori. Στη συνέχεια, προσθέτουμε τη λιωμένη σοκολάτα κουβερτούρα στο δεύτερο μείγμα. Τέλος, ενώνουμε τα δυο μείγματα αναδεύοντας απαλά.

Προαιρετικά μπορούμε να προσθέσουμε στο Μους Σοκολάτα ψημένους καραμελωμένους ξηρούς καρπούς.

 

Παγωτό

Βάση Παγωτού 1.000 γρ.
Delipaste Nonna FABBRI 40 γρ.
Γάλα 3,5% ELLE & VIRE 150 γρ.
Σοκολάτα Κουβερτούρα Temptation 64 VELICHE (λιωμένη) 350 γρ.

 

Εκτέλεση:  Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά μαζί και παγώνουμε στην παγωτομηχανή.

Διακοσμούμε με Variegato Nutty Nero FABBRI.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
top 0
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.