
Η ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ, συνεπής στα ραντεβού της στα διεθνή εκθεσιακά fora, συμμετείχε στη διεθνή εμπορική έκθεση iba που πραγματοποιήθηκε από τις 22 έως τις 26 Οκτωβρίου 2023 στο Μόναχο, όπου παρουσιάστηκαν υπηρεσίες και προϊόντα για τους επαγγελματίες της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής.
Ανακαλύπτουμε πρώτοι τις νέες γεύσεις και πρωτοποριακές τάσεις όπως ορίζονται στη διεθνή αγορά, ώστε να ενημερώνουμε και να καθοδηγούμε δημιουργικά τους επαγγελματίες της ελληνικής αγοράς που μας εμπιστεύονται.
Ένα υπόδειγμα αλληλεπίδρασης, έμπνευσης και καινοτομίας, η εμπορική έκθεση iba 2023 ενθουσίασε τους συμμετέχοντες. 1.073 εκθέτες από 46 χώρες παρουσίασαν σε 10 αίθουσες την ποικιλομορφία των προϊόντων τους, τα οποία μπορεί κανείς να δει, να μυρίσει και να δοκιμάσει σε αυτή τη διάσταση και ποιότητα μόνο στην iba. Περισσότεροι από 57.000 επισκέπτες από 150 χώρες διέσχισαν τους διαδρόμους μέσα σε πέντε ημέρες για να ανακαλύψουν τις τελευταίες τάσεις από όλο τον κόσμο.