Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.
Πασχαλινά Κουλουράκια με Βούτυρα Candia
Υλικά:
Αλεύρι Ζαχαροπλαστικής | 950 γρ. |
Βούτυρο Βρετάνης 82% CANDIA | 250 γρ. |
Βούτυρο Fermente CANDIA | 200 γρ. |
Ζάχαρη Άχνη | 230 γρ. |
Κρέμα Γάλακτος 35% ELLE & VIRE | 70 γρ. |
Αυγά ολόκληρα | 4 τμχ. |
Αμμωνία | 7 γρ. |
Baking Powder BAKELS | 10 γρ. |
Apito Πορτοκάλι BAKELS | 15 γρ. |
Εκτέλεση:
Ανακατεύουμε τα λιπαρά με τη ζάχαρη άχνη και στη συνέχεια προσθέτουμε την Κρέμα Γάλακτος 35%, τα αυγά και το Apito Πορτοκάλι.
Συνεχίζουμε το αφράτεμα και στο τέλος ρίχνουμε το αλεύρι ζαχ/κης, το Μπέικιν Πάουντερ και την αμμωνία.
Ψήσιμο :
Θερμοκρασία: 180oC
Χρόνος: 20 – 25 λεπτά περίπου