Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Πασχαλινά Κουλουράκια με Βούτυρα Candia

Share
Download PDF

Πασχαλινά Κουλουράκια με Βούτυρα Candia

Υλικά:

 

Αλεύρι Ζαχαροπλαστικής 950 γρ.
Βούτυρο Βρετάνης 82% CANDIA 250 γρ.
Βούτυρο Fermente CANDIA 200 γρ.
Ζάχαρη Άχνη 230 γρ.
Κρέμα Γάλακτος 35% ELLE & VIRE 70 γρ.
Αυγά ολόκληρα 4 τμχ.
Αμμωνία 7 γρ.
Baking Powder BAKELS 10 γρ.
Apito Πορτοκάλι BAKELS   15 γρ.

 

Εκτέλεση:

Ανακατεύουμε τα λιπαρά με τη ζάχαρη άχνη και στη συνέχεια  προσθέτουμε την Κρέμα Γάλακτος 35%, τα αυγά και το Apito Πορτοκάλι.

Συνεχίζουμε το αφράτεμα και στο τέλος ρίχνουμε το αλεύρι ζαχ/κης, το Μπέικιν Πάουντερ και την αμμωνία.

 

Ψήσιμο :

Θερμοκρασία: 180oC

Χρόνος: 20 – 25 λεπτά περίπου

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
top 0
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.