Το φρέσκο ψωμί διατηρεί τα σκήπτρα του στις προτιμήσεις των Ελλήνων καταναλωτών, ειδικότερα όταν η γεύση του είναι ξεχωριστή και η ποιότητα υψηλή συνοδευόμενη από διατροφικά οφέλη. Η καινοτομία στο χώρο της αρτοποιίας εστιάζει στις δύο αυτές περιοχές, δημιουργώντας λύσεις που κάνουν τη διαφορά!
Η καινοτομία στην αρτοποιία έρχεται από τη Molino Merano και είναι το ολοκαίνουργιο άλευρο Granoferm, το οποίο χάρη στην περιεκτικότητά του σε φλοιό κόκκου σταριού (bran) που έχει υποστεί ζύμωση εξασφαλίζει ίδια περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες με αυτή ενός άλευρου ολικής άλεσης και προσδίδει στο ψωμί:
✔ Μοναδικά αρώματα και γεύση
✔ Χαρακτηριστικά εύπεπτου προϊόντος
✔ Εξαιρετική δομή και υφή
✔ Οξύτητα αντίστοιχη με αυτή της αργής ωρίμανσης
✔ Αυξημένη διάρκεια ζωής
Ευέλικτο προϊόν, χρησιμοποιείται ως μείγμα 100% για την παρασκευή ψωμιού με υψηλή περιεκτικότητά σε ίνες, αλλά και σε συνδυασμό με άλευρα δημητριακών, για να δώσει ξεχωριστό χαρακτήρα σε μεγάλη ποικιλία αρτοσκευασμάτων: ιταλικό μοναστηριακό, τσιαπάτα, μπαγκέτα, φρουτόψωμο κ.α.