Τραγανή & Αφράτη Κασερόπιτα με Χειροποίητη Σφολιάτα
Για τραγανή και αφράτη χειροποίητη σφολιάτα, ιδανικά συνδυάζετε κορυφαίας ποιότητας σκληρή μαργαρίνη με καροτίνη με αυθεντικό γαλλικό βούτυρο υψηλής ποιότητας με 99,8% λιπαρά, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:
✔ Αναμειγνύετε τα λιπαρά με το αλεύρι σε θερμοκρασία 18-20ºC.
✔ Στη συνέχεια προσθέτετε το νερό, όπου έχετε διαλύσει το αλάτι και ζυμώνετε στον κάδο του μίξερ με τον γάντζο.
✔ Είναι σημαντικό να παραμείνουν μέσα στη ζύμη μικρά κομματάκια μαργαρίνης 3-4 χιλ., προκειμένου να επιτύχετε την επιθυμητή διόγκωση στο τελικό προϊόν.